Om

Dette er et eksempel på en WordPress-side. Du kan redigere den for at skrive noget om dig selv eller din side, så læserne ved, hvem du er. Du kan lave alle de undersider, eller sider som denne, som du vil, og du kan håndtere alt dit indhold inde i WordPress.

6 tanker om "Om"

 1. I listen over ebogssælgere mangler I foreløbig mubook.dk, riidr.dk g.dk hvor de 2 første er en del billigere end saxo.dk

 2. Kære eBogsTips.dk

  Jeg skriver angående til jer angåede jeres liste over “Hvor Køber man e-bøger”.

  Vi har netop startet mibook.dk, som er Danmarks største e-bogshandel med mere end 160.000 e-bogstitler.

  I den forbindelse vil jeg høre om I havde mulighed for at linke til os? Så forbrugerne ved, hvor de kan købe engelske e-bøger Danmark.

  Ser frem til at høre fra jer!

  Bedste hilsner

  Jesper Enger-Rasmussen
  mibook.dk

 3. I mangler også EbogShoppen.dk, som er en webshop, der slår sig på at være nemt, hurtigt og billigt, hvilket må siges at være korrekt.

 4. I kopien af Wikipedia skemaerne på siden om e-bogs formater bør det nævnes at nyere Sony readere ikke kan læse BBeB bøger (Broadband e-book), formatet er blevet aflivet af Sony, til fordel for ePub.

  Omkring online ebogs sælgere bør jeg nævne forlaget Baen Books, der specialicerer sig i Science Fiction og en nogen Fantasy. De har også en del gratis e-bøger, typisk de første par bind i længere serier. Alt uden DRM. De understøtter stort set alle formater.
  http://baen.com/
  Kig under “Read Baen” for at finde deres Free Library.

 5. Det er nok vigtigt at få fortalt at man IKKE kan bruge sin e-bookreader til at låne bøger på e-reolen længere.
  Surt for os som har investeret i en sådan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *