Køb e-bøger - hvor kan man købe danske og engelske ?

Hvor kan man købe e-bøger? Se en guide her.

Man kan ikke købe e-bøger i en boghandel. Hvor man man så købe e-bøger? Ja det kan for det meste kun købes på nettet. Se her nedenfor hvor du kan købe e-bøger:

Køb danske ebøger hos den med det største udvalg - Saxo.com

Hos online boghandlen Saxo.com kan du købe mange e-bøger

Saxo.com er kendt for at have en stor e-boghandel hvor de online sælger almindelige bøger. De har også en afdeling på deres website hvor de sælger danske e-bøger i de gængse e-bogsformater PDF og  ePub:

Se e-bøger hos Saxo.com

Køb din ebog hos den billige - Bogreolen

Køb ebøger hos boghandlen.dk

En anden dansk eboghandel der også sælger e-bøger er Bogreolen. Min erfaring er, at de kan være en smule billigere end Saxo.

Se e-bøger hos Bogreolen

Køb streaming af ebøger, f.eks. Mofibo

Køb e-bøger ved at koøbe abbonnement til at streame dem

Streaming betyder, at du køber et abonnement og i din abonnementperiode ubegrænset kan læse blandt de fleste nye ebøger. Hos Mofibo mere end 60.000. Du kan ikke streame ebøger på en ebogslæser, men skal bruge en smartphone, tablet eller computer. Du kan prøve de af gratis i 14 hos Mofibo.

Afprøv gratis streaming af 60.000 ebøger og lydbøger i 14 dage

Billige engelske e-bøger - Kindle-e-bøger hos Amazon

Køb engelske ebøeger gennem Amazons ebogshandel Kindle

Amazon er verdens største online-boghandel. Deres e-bogslæser hedder Kindle og deres e-bogsshop hedder Kindle-store. Her er der næsten en halv million e-bøger, som kan læses på Kindle, iPad, smartphones og computer. Danske e-bøger har shoppen desværre ikke, men den har på engelsk. Klik her for at se Amazons ebøger:

Se og download Kindle e-bøger  

Når du har købt din ebog, så skal du læse den. Jeg har skrevet en række guidee til hvordan du læser e-bøger på de forskellige enheder. Klik på linkene her for at finde de enkelte guides:

Hvordan læser jeg